Rakkaus, vapaus, yksinolo

Osho

"Opetuksessani tärkeintä on rakkaus. Rakkaus, joka vie totuuden itsensä äärelle, voi syntyä ainoastaan tietoisuudesta käsin - ei kehosta, vaan kaikkein sisimmästä olemuksesta käsin. Halu kumpuaa kehosta; rakkaus syntyy tietoisuudesta. Mutta ihmiset eivät tunne tietoisuuttaan, ja tämä väärinkäsitys jatkuu jatkumistaan - he erehtyvät luulemaan halua rakkaudeksi. Rakkaus ja meditaatio ovat kuin kaksi siipeä, jotka tasapainottavat toisiaan. Rakkauden ja meditaation tilassa voit kasvaa ja tulla eheäksi, kokonaiseksi."

"Koko opetukseni perustuu vain kahteen sanaan, ’meditaatioon’ ja ’rakkauteen’. Meditoi niin, että voit tuntea suuren hiljaisuuden, ja rakasta niin, että elämäsi on täynnä iloa, riemua ja keveyttä. Sinun on liikuttava näiden kahden välillä, ja jos voit tehdä sen helposti, jos pystyt liikkumaan ponnistelematta näiden kahden tilan välillä, olet oppinut elämän hienoimman asian."

 

Kustantaja: Delfiini
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789525572827
Ilmestymisvuosi: 2018
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): viisas el�m�

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.