Venus turkiksissa
Ei saatavilla

Venus turkiksissa

Sacher-Masoch, Leopold

"Jos rakastat minua, ole minulle julma", pyysin kohottaen katseeni häneen.

"Jos rakastan sinua?" vastasi Wanda. "Hyvä on!" Hän astui taaksepäin ja tarkasteli minua synkästi hymyillen. "Ole siis orjani ja tiedä, millaista on joutua naisen käsiin."

Masokismille nimensä antaneen kirjailijan (1836-1895) tunnetuin teos ensi kertaa suomeksi. Leopold von Sacher-Masoch (1836–1895) oli itävaltalainen kirjailija, historioitsija ja Ranskan kunnialegioonan ritari. Hän julkaisi elinaikanaan lukuisia kirjoja, joista etenkin vuonna 1866 julkaistu Don Juan von Kolomea saavutti erinomaisen menestyksen, ja hänestä tulikin tunnettu koko saksankielisessä maailmassa. Jälkipolvet kuitenkin tuntevat Sacher-Masochin vuonna 1870 julkaistun teoksen Venus turkiksissa ansiosta. Teos sisältää ensimmäistä kertaa monia masokismin tunnuspiirteitä: orjuuttavia sopimuksia, toivottuja nöyryytyksiä, haluttuja rangaistuksia, turkiksia tai nahkaa, viuhuvia piiskoja, jäätävää kylmyyttä, intohimon poltetta.

Kustantaja: Summa
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525418217
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.