Onko Putin vepsäläinen?

Prozes, Jaak

Vain harvalla on suomalais-ugrilaisista kansoista yhtä pätevä ja laaja-alainen kokemus kuin Jaak Prozessilla, Tallinnassa toimivan Fenno-Ugria-järjestön pitkäaikaisella työntekijällä, joka kuuluu myös järjestön uudelleen organisoijiin. Prozes on yli kolmenkymmenen vuoden ajan käynyt lukuisia kertoja kylässä etenkin Venäjän suomensukuisten kansojen luona.

Muistelusten, sattumusten ja pohdiskelun sävyttämä teos saa lukijan miettimään suomalais-ugrilaisuuden luonnetta oloissa, joissa sananvapaudella on erilainen sisältö kuin mihin meillä päin on totuttu. Suomalaisen lukijan se johdattaa toisaalta tuttuihin paikkoihin Helsingin Kaapelitehtaalle, Hakaniemen torin laitaan ja Tampereen Pulteriin. Onko Putin vepsäläinen? on kirjoittajansa tunnustus ja ärhäkkä kannanotto siitä, miltä suomensukuisuus maistuu ja tuntuu oikeasti ja miksi se ei aina kaikkia miellytä.

Kustantaja: Tallinna-kustannus OY
Sidosasu:
ean: 9789525293586
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 30

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.