Kolmas metsästys
Ei saatavilla

Kolmas metsästys

Solouhin, Vladimir

Venäläisen Vladimir Solouhinin teos on eräänlainen sienikirja kaunokirjallisessa muodossa ja sellaisena klassikko. Kirjailija kuvaa omia sieniretkiään antaumuksella, joka herättää myös lukijassa vastustamattoman halun lähteä sienimetsään. 

Kirjan nimi Kolmas metsästys viittaa luonnon antimien hyödyntämisen tapoihin: ensimmäinen metsästys on riistaeläinten kaataminen, toinen on kalastus ja kolmas tietenkin sienestys. Venäläisillä on luonnon antimien hyödyntämisessä pitkät perinteet, ja Solouhinilla on paljon tietoa eri sienilajien hyödyntämisestä. Mukana on anekdootteja, runoja ja reseptejä, jotka soveltuvat myös suomalaisiin oloihin, sillä useimmat mainitut sienet kasvavat täälläkin.

Solouhinin kirja ilmestyi ensimmäisen kerran suomeksi vuonna 1988, eikä sitä ole ollut saatavilla kirjakaupoista vuosikymmeniin. Nyt julkaistava laitos on suomentaja Kari Klemelän tarkistama.

Kustantaja: Nastamuumio
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525083446
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): p�yt� 3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.