Kuolema katsoo kohti
Ei saatavilla

Kuolema katsoo kohti

James, Peter

Tom Bryce tekee vain sen, mitä kuka tahansa kunnon ihminen tekisi. Palauttaakseen junaan unohtuneen CD-levyn omistajalleen, hän yrittää selvittää tämän henkilöllisyyttä tutkimalla levyn sisältöä. Tahtomattaan hänestä tulee raa’an murhan todistaja. Hänen perhettään uhataan hirveällä kostolla, jos hän kertoo poliisille näkemästään. Vaimonsa rohkaisemana Tom kuitenkin uskaltautuu antamaan lausunnon rikosylikomisario Roy Gracen johtamalle tutkimusryhmälle. Tämän jälkeen Brycen perheen murha onkin enää toteuttamista vailla. Brycen perheen murhasta on tarkoitus tehdä myös kammottavaa viihdettä. Kellien ja Tomin tappovideota mainostetaan jo internetissä. Webbisivulta kuolema katsoo kohti.

Omien demoniensa riivaama rikosylikomisario Roy Grace on vastatusten kylmäveristen rikollisten kanssa, joille jokainen murha on uusi mahdollisuus tehdä rahaa perverssissä viihdebisneksessä. Peter Jamesin teokset ovat olleet jatkuvasti Britannian bestseller-listojen kärjessä, ja niitä on käännetty jo 35 kielelle. Hänen huippusuositun Roy Grace -sarjansa kirjoja on myyty yli 11 miljoonaa kappaletta. Sarjan ensimmäisestä osasta, Kuoleman kanssa ei kujeilla, on parhaillaan tekeillä elokuva, jonka pääosaa esittää Downton Abbey -sarjasta tuttu Hugh Bonneville.

 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524927161
Ilmestymisvuosi: 2018
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.