Mahdolliset sivuvaikutukset

Burroughs, Augusten

Mahdolliset sivuvaikutukset -kirjoituskokoelmaa suositellaan käytettäväksi nautintoa, todellisuuspakoa, viihdykettä, valaistumista tai yleistä huvittelua varten. Kirja ei sovi häiriökäyttäytymisen kuten nettiriippuvuuden tai maanisen sokkotreffailun hoitoon. Tutkimukset ovat osoittaneet joissain käyttäjissä pakonomaista naurua, pistelyä jäsenissä ja yhtäkkistä hengenhaukkomista. Herkistymistä saattaa ilmetä nukkejen keräilijöissä, epäkohteliaissa autokuskeissa, karamelliyhtiöiden markkinointihenkilöissä ja nikotiinituotteiden käyttäjissä. Kirja on osoittautunut erityisen hyödylliseksi niille, joilla on vanhemmat, isovanhemmat, elämänkumppani tai pidätyskyvytön koira. Ihmiset, joilla on kuiva ja halkeillut iho, samoin kuin ne joilla on tiettyjä sydänoireita, ovat reagoineet hyvin tähän kirjaan.

Raskaan kaluston käyttöä tulee välttää lukemisen aikana ennen kuin tiedät mitä vaikutuksia kirjalla on sinuun. Kirja ei vaikuta tiettyjä psyykkisiä oireita sairastaviin kuten niihin jotka kärsivät kyvyttömyydestä nauttia. Kysy lääkäriltäsi Mahdollisista sivuvaikutuksista.

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524831512
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.