Traktorien lyhyt historia ukrainaksi (P)
Ei saatavilla

Traktorien lyhyt historia ukrainaksi (P)

Lewycka, Marina

Ukrainasta Isoon-Britanniaan aikanaan muuttaneen Nikolain vaimo Ludmila sairastuu ja kuolee. Vanha mies menettää elämänsä tukipilarin, joka oli huolehtinut säntillisestä kodista, laskuista, lapsista, ruuasta ja ylipäätään kaikista arkielämän käytännön asioista. Nikolain elämään astuu kuitenkin uusi rakkaus Neuvostoliiton romahduksen jälkeisiä myllerryksen aikoja paenneen uhkean Valentinan hahmossa. Nikolai on päättänyt pelastaa Valentinan reaalisosialismin jälkein Ukrainan kauheuksilta menemällä hänen kanssaan naimisiin. Seuraa tragikoominen henkien taistelu, kun Nikolain tarmokkaat tyttäret Vera ja Nadezda ryhtyvät vuorostaan pelastamaan vanhaa isäänsä tekoblondionnenonkijan ja tämän taukoamatta pälpättävän murrosikäisen pojan kynsistä.

”Lewycka on synnynnäinen kirjailija, humoristi, jolla on kevyt kosketus. Hän vetää lukijan perheriitaan, joka on kertakaikkisen hauska, mutta myös sodan vaikutusten ja ihmissuhteiden epäoikeudenmukaisuuden vuoksi haikean surullisuuden vaivaama.” – San Francisco Chronicle

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524831130
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.