Berliinin matkaopas uteliaalle matkailijalle
Ei saatavilla

Berliinin matkaopas uteliaalle matkailijalle

Kaminer, Wladimir

"Kahdeksantoista vuotta sitten tulin Itä-Berliiniin syistä, jotka ovat minulle edelleen arvoituksia. Matka osoittautui kohtalokkaaksi ratkaisuksi. Kun tänne kerran rantautuu, täältä tuskin enää pääsee pois. Berliini pitää otteessaan." Kirjailija Wladimir Kaminer alkaa olla maailman tunnetuin elävä berliiniläinen. Eikä liene ketään, joka sopisi paremmin esittelemään vieraalle kaupungin kaikki kasvot. Mukaansatempaavalla tavallaan Kaminer tutustuttaa lukijan uuteen kotiseutuunsa. Kaminer kertoo hauskoja tarinoita ja siinä samalla avautuvat myös Berliinin historia, nähtävyydet ja tapahtumat, hajut, maut ja tunnelmat. Ohessa annetaan mm. ravintoloiden, kauppojen ja muiden kirjassa esiteltyjen omalaatuisten kohteiden osoitteita.

Wladimir Kaminer on syntynyt Moskovassa 1967. Berliinissä hän on elänyt vuodesta 1990. Kaminer julkaisee säännöllisesti tekstejään eri sanoma- ja aikakauslehdissä sekä organisoi tilaisuuksia, kuten maailmankuuluksi tullutta Russendiskoa. Samannimisellä tarinakokoelmalla (suomeksi Ryssändisko, 2005) sekä lukuisilla muilla kirjoillaan (joista suom. myös Marssimusiikkia, 2003 ja Schönhauser Allee, 2006) luova monilahjakkuus on kohonnut Saksan suosituimpien kirjailijoiden joukkoon.

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu:
ean: 9789524830799
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 4411

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.