Havahtuminen

de Mello, Anthony

Hengellisen ja elämänfilosofisen kirjallisuuden klassikoksi kohonnut Havahtuminen luotaa elämän peruskysymyksiä rivakan raikkaalla otteella.

de Mello avartaa henkisen elämän horisontteja purkamalla elämänvalheita ja ehdollistumia, jotka sumentavat ymmärrystä ja kaventavat elämää.

Teos ilmestyi intialaisen jesuiittaveli Anthony de Mellon kuoleman jälkeen vuonna 1987. Siihen on tallennettu hänen New Yorkissa pitämänsä luennot.


"Havahtuminen on kirja, jota lukiessaan saa havahtua useamman kerran. Anthony de Mellon tapa puhua ja kirjoittaa on yllätyksellinen."
– Veijo Koivula, Sanansaattaja

"Havahtuminen on inspiroivimpia ja haastavimpia kirjoja aiheestaan pitkiin aikoihin, uskoakseni sekä mystikoille että rationalisteille, uskovaisille että ateisteille. Paras elämäntaito-opas aikoihin."
– Martti Mäkisalo, Helsingin Sanomat

”de Mellon opetukset eivät sisällä uhkaamista helvetillä eiväkä lupauksia ikuisesta orgasmista. de Mellon ote on suorasukainen, mutta lempeä.”
– Jyrki Alenius, Kymen Sanomat

”Kyseessä eivät ole mitkään herätyspuheet vaan sarja reippaita sivalluksia pakoilevan, pöyhistelevän ja ihanteellisen ihmisen korville.”
– Marja Kuparinen, Kirkko ja Kaupunki

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524719797
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: T17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.