Huvipuisto epäkunnossa

Suorsa, Jaana

TSYKEDELIAA POSSUMAASSA!

Ihmispossun elämä käsitellään syntymästä lapsuuden loppuun, eli siihen hetkeen kun alkaa tuntua, että huvipuisto on epäkunnossa, kun se, mikä oli lapsena hauskaa, ei enää tunnu miltään. Puhutaan siis aikuiseksi kasvamisesta, mikä saattaa hyvinkin kestää koko elämän ja olla todella tsykedeelistä. Possumaisen itseironisesti käydään läpi syntymä, suhde vanhempiin ja sukulaisiin, tutkitaan kouluelämää, teiniyttä, rakkausasioita sekä taiteilijaelämää.

Jaana Suorsa on tamperelaistunut sarjakuvataitelija ja graafikko. Like on aiemmin julkaissut hänen albuminsa Elämä on laiffia, Huono aamuissa ja Suuri rakkauskirja.

"Huvipuisto epäkunnossa on lohdullinen kirja. Peruskriisien luonteva käsittely on sen syvin anti. Murhemieltä ei tarvitse kiertää."
- Jenni Latvala, Ilkka

"Suorsan piirrosjälki on ilmeikästä ja ruudut rajoja rikkovia kuplia." - Ari Tiippana, Länsi-Savo

”Suorsa paljastaa olevansa arkipäivän filosofi. Yhdistävä tekijä irrallisten aforismien välillä on kyltymätön hyväntuulisuus. Possujen positiivisuus tuo syksyn pimeneviin iltoihin lämmintä elämäniloa.” 
– Lapin Kansa

”Jaana Suorsan piirroksissa possut laukovat totuuksia, joiden edessä kriitikonkin omatuntoa kolkutellaan. Piirroksissa on erinomaisen selkeitä viivoja, pelkistyneitä hahmoja ja erinomaisen loistavaa huumoria ja oivallusta.” – Riitta Mäkelä, Kaleva

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524719704
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.