Putinin Venäjä
Ei saatavilla

Putinin Venäjä

Politkovskaja, Anna

Venäläinen journalisti Anna Politkovskaja (1958-2006) tuo lukijan silmien eteen pelottavan vision suurvallasta, jota Vladimir Putin hallitsee yksinvaltiaan ottein.

Laki ei ole enää sama kaikille Venäjän kansalaisille. Armeija on alennustilassa. Uuden markkinatalouden sokkeloihin eksyneet yksityisyrittäjät luovivat äkillisten menestystarinoiden ja niiden yhtä äkillisten loppujen ristiaallokossa. Konflikti Tshetshenian jatkuu edelleen Putinin suojelevan katseen alla, eikä vaarassa ole vain tuon eteläisen maan kansa: mielikuvituksellisinkin epäily tshetsheeni-kontaktista vetää maton kenen tahansa venäläisen alta.

Politkovskaja ei sorru spekulointiin, vaan hän esittää runsaasti todistusaineistoa väitteidensä tueksi. Hänen Venäjän nykytodellisuudesta antamansa kuva on niin kauhistuttava, että sen toivoisi olevan epätosi. Tämän kirjan luettuaan esimerkiksi Beslanin koulukaappauksen tapahtumat tuntuvat ainoastaan loogisilta.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524719131
Ilmestymisvuosi: 2006

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.