Pako

Mina, Denise

Denise Minan ylistetty ja palkittu Glasgow-trilogia jatkuu!

Maureen O’Donnel joutuu taas keskelle rumaa rikosvyyhtiä: Glasgow’sta katoaa pahoinpidelty nainen, Ann. Ilmiselvä syyllinen, Annin aviomies Jimmy, ei vaikuta kykenevältä murhaan, saati sitten ruumiin piilottamiseen Thamesin liejuun. Maureen tuntee sympatiaa Jimmyä kohtaan, ja hänen etsivänvaistonsa heräävät.

Maureen joutuu lähtemään Lontooseen. Häijy suurkaupunki pyristelee vastaan, eikä tahdo luovuttaa salaisuuksiaan. Maureen on kuitenkin päättänyt ratkaista Annin kohtalon, vaikka totuuden löytäminen osoittautuu hankalamaksi ja vaarallisemmaksi kuin hän aluksi kuvittelikaan.

Garnethill-kirjasta tutut henkilöt ovat palanneet taas lukijoiden riemuksi. Parannuksen tehnyt Liam-veli ja paras kaveri Leslie antavat Maureenille korvaamattoman arvokasta apuaan. Apua Maureen todellakin tarvitsee, sillä häntä uhkaavat jälleen vaarat monelta suunnalta...


"Mina tuo brittidekkariin empaattisen, raikkaan tuulahduksen rankasta materiaalistaan huolimatta. Skoteista löytyy muitakin rikoksen taitajia kuin Ian Rankin."
- Ilta-Sanomat

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524718448
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.