Futistarinoita (p)

FC Kynä (eri kirj.)

Täsmäisku keskelle MM-kisahuumaa: kirjallisten futareiden tarinoita kaikenikäisille. Mukana eturivin tekijöitä Kari Hotakaisesta Tomi Kontioon, Kjell Westöstä Hannu Raittilaan, Atik Ismailista Timo Ernamoon.

Kirjailijoiden jalkapallojoukkue oli silkkaa fiktiota vuosituhannen vaihteeseen saakka. Villa Kivessä vitsinä ruutuvihkoon luonnosteltu avauskokoonpano pomppasi syksyllä 2000 paperilta pelikentälle, kun kirjastot haastoivat kirjailijat pienimuotoiseen turnaukseen.

Joukkue sai nimekseen FC Kynä, ja sittemmin toiminnasta on tullut suorastaan vakavahenkistä. Motoksi muotoutui de Coubertinin hengessä: ”Tärkeintä ei ole voittaa vaan päästä nurmelle pelaamaan.” Mutta Pohjolan karuissa maastoissa sitä pian jatkettiin: ”Jos emme pääse nurmelle, kuvittelemme sen.” Joukkueen henkeen ei kuulu pelkästään pelaaminen kirjoittamisen kustannuksella vaan myös hyväntekeväisyys. FC Kynä on ollut rahoittamassa mm. kehitysyhteistyöprojekteja.

Tämä novellikokoelma on syntynyt FC Kynän peräänantamattomien mielikuvaharjoitusten tuloksena. Ensiesityksensä tekstit saivat Futari-lehdessä vuosina 2003-2004.

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524718240
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.