Kammio

Mina, Denise

Mies joutuu selvittelemään murhaa, josta hänen vaimonsa on joutunut elinkautiseen vankeuteen.

Lachlan Harriot on sokissa. Hänen vaimonsa Susie on tuomittu elinkautiseen sarjamurhaajan murhasta. Susie on arvostettu oikeuspsykiatri ja kuollut mies oli hänen asiakkaansa. Miten hän voisi tappaa? Ellei Harriot onnistu keräämään aineistoa valitukseen, Susie saa elinkautisen vankeusrangaistuksen ja joutuu pois perheensä ja kaksivuotiaan tyttärensä luota.

Harriot on vakuuttunut vaimonsa viattomuudesta. Mutta hänen vimmattu totuudenetsintänsä alkaa herättää enemmän uusia kysymyksiä kuin vastata vanhoihin. Miksi Susie on varastanut vankilasta asiakirjoja? Mikä hänen suhteensa tapettuun vankiin oli? Ja mitä hän piilottelee työhuoneessaan? Asiat mutkistuvat mutkistumistaan ja ajavat Harriotin vaikean päätöksen eteen: hänen pitää päättää, mitä tehdä sokeasta himosta, väkivallasta ja seksuaalisista pakkomielteistä kertovilla todisteilla.


Denise Mina on nuori skottidekkaristi, jonka läpimurto oli teokset Garnethill, Pako ja Päätös käsittävä Glasgow-trilogia.

”Mestarillisesti kudottu verkko romahtamispisteessä olevista ihmisistä ja heidän pinnan alle haudatuista demoneistaan. Jännittävä.”
– Guardian


www.denisemina.co.uk

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524717885
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.