Rotta vai tarua - Tanssiteatteri Hurjaruuth

Maukola, Riina (toim.)

Jäätä, lunta, tuulta ja sähköä – Tanssiteatteri Hurjaruuthin spektaakkelimaisen Talvisirkuksen viekkaine rottineen ja hellyttävine joulusikoineen tuntevat kaikki. Uutta ja perinteistä sirkusta jo 25 vuoden ajan yhdistänyt pioneeriteatteri on paljon muutakin. Kirja kertoo hurjaruuthmaisella nokkeluudella ja visuaalisuudella tarinan, jonka alussa kaikki esityksiin liittyvä tanssijoita myöten mahtui yhteen pakettiautoon.

Hurjaruuthin tunnusmerkki on monitaitoisuus: Tanssija-akrobaatit ovat tarinankertojia, jotka tekevät näyttämöllä saumatonta yhteistyötä muusikoiden, näyttelijöiden ja sirkustaiteilijoiden kanssa. Kansainvälinen esiintyjäjoukko kohtaa yleisönsä esitysten lisäksi työpajaprojekteissa. Kirjassa teatterin kantavat voimat kertovat taiteellisen ajattelunsa lähtökohdista ja teatterin arjen kommelluksista. Esitystaiteen asiantuntijat avaavat jännittäviä näkökulmia myös esitysten musiikkiin, tilan vaikutukseen esityksissä sekä lastenteatteriin.

Teatterimuseossa avautuu 16.2.2006 Hurjaruuthin ja pukusuunnittelija Kirsi Mannisen 25-vuotista yhteistyötä valottava juhlanäyttely, jonka yhteydessä kirja julkistetaan.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524717175
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 771

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.