Lutka

Walsh, Helen

Parikymppinen Millie O’Reilly on hävyttömän kaunis, röyhkeä ja sekaisin. Kun perhehuolet riivaavat, opiskelu vituttaa ja paras ystävä ottaa etäisyyttä, Millie etsii lohtua ja unohdusta Liverpoolin huorakortteleista. Viina, kokaiini ja täydellisen piittaamaton seksi niin naisten kuin miestenkin kanssa kiskovat häntä hedonismin, itsetuhon ja nöyryytysten syövereihin.

Lutka on raadollisen suoraviivainen ja kiihkeä kuvaus ystävyydestä, vieraantumisesta ja äärimmäisyyksistä. Se on myös rakkaudentunnustus Liverpoolin laitakaduille ja niiden kulahtaneelle kauneudelle.

Englantilainen Helen Walsh (s. 1977) veti ekstaasia ja kokaiinia teknoklubeissa jo ennen ensimmäisiä kuukautisiaan. Hän muutti 16-vuotiaana Barcelonaan ja työskenteli transvestiittiprostituoitujen parittajana. Kotiin palattuaan Walsh opiskeli sosiologiaa Liverpoolin yliopistossa ja valmistui huippuarvosanoin. Lutka on hänen esikoisromaaninsa.

”Pahuksen hyvää luettavaa.” – Time Out New York

”Walsh tyrmää sinut mennen tullen.” – Guardian

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524717069
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.