Alfan kuun klaanit
Ei saatavilla

Alfan kuun klaanit

Dick, Philip K.

Avioeron jälkeen Chuck Rittersdorf huomaa majailevansa rähjäisessä vuokratalossa, jota kansoittavat erilaiset muiden planeettojen elämänmuodot. Hänen entinen vaimonsa on matkustanut tutkimaan erääseen Alfa Centaurin kuuhun muodostunutta ihmisyhteisöä, jonka jäsenet ovat entisiä sotilasmielisairaalan potilaita. Mukana on Chuckin työnantajan CIA:n robotti, ja Chuckille tarjoutuu tilaisuus tappaa vihattu puoliso rukkaamalla tämän simulantin ohjelmointia. Alfan kuu on kuitenkin yllättävä paikka: pian Chuck huomaa itsekin seisovansa keskellä sen kummallisia kansalaisia – seurassaan Ganymedeeltä kotoisin oleva telepaattinen liejuhome nimeltä Lordi Virtaava Simpukka ja jäljillään maailmankuulu televisiokoomikko Bunny Hentman, jonka avaruusalus ei ole aseistettu millään naurupommeilla.

Alfan kuun klaanit kuuluu Philip K. Dickin tuotannon helmiin. Jälleen kerran Dick luotaa äkkiväärään tapaansa ihmismielen pimeämpiä syvyyksiä, pieniä ihmisiä suurten tapahtumien keskellä – ja maailmaa, joka on hyvin toisenlainen kuin miltä se päältä katsoen näyttää.

”Philip K. Dick viihdyttää meitä totuuden ja mielisairauden, ajan ja kuoleman, synnin ja pelastuksen kysymyksillä... hän on meidän kotikutoinen Borgesimme”. – Ursula K. LeGuin

"Science fictionia on usein kutsuttu ideoiden kirjallisuudeksi. Se käy hyvin toteen Philip K. Dickin tuotannossa, josta Alfan kuun klaanit on kelpo esimerkki."
- Toni Jerrman, Helsingin Sanomat

"Vivahteikas soppa mielisairautta, ihmissuhteita ja scifiä."
- Ilja Rautsi, Tähtiveltaja

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524715300
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.