Oscar ja Roosamamma

Schmitt, Eric-Emmanuel

Kymmenvuotias Oscar kirjoittaa lastensairaalassa kirjeitä Jumalalle. Kirjeissä hän kuvaa kahtatoista päivää elämässään. Kuolemansairaan pojan maailmassa on niin huumoria ja naurua kuin tragedioita ja itkuakin.

Sairaalan leikkitäti, jota Oscar kutsuu Roosamammaksi, täyttää lapsen päivät seikkailuilla ja saa niihin mahtumaan kokonaisen elämän. Eric-Emmanuel Schmitt on Ranskan merkittävimpiä ja arvostetuimpia kirjailijoita. Romaaniensa lisäksi hän on niittänyt mainetta näytelmillään. Hänen teoksiaan on käännetty monille kielille.

Schmitt vieraili Suomessa 10.-11.5.2005.


"Oscar ja Roosamamma on vapauttava! Eric-Emmanuel Schmittin kirjoissa ja näytelmissä on aitoa ihmisistä välittämistä. Eivät ne sokerihuurettuja ole, lukija ja kuulija joutuu itse ajattelemaan. Ajatteleminen tekee aivoille hyvää."
- Arja-Anneli Tuominen, Kansan Uutiset

"Eric-Emmanuel Schmitt ei tarjoa uutta reseptiä onnelliseen elämään: vain rohkeutta, välittämistä, mysteerin tajua, nykyhetkessä elämisen taitoa."
- Marja Kuparinen, Kirkko & Kaupunki

"Kirja täynnä lämpöä, elämää ja jopa huumoria."
– Anne Helttunen, Me Naiset

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524714938
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.