Täyttymysten kesä

Kingsolver, Barbara

Raastavaa rakkautta ja hengästyttäviä luontokuvauksia. Kojootteja tutkivan naisen ja niitä tappavan metsästäjän rakkaustarina kietoutuu kahden muun parin kohtaloon. Appalakkien vuoristo ja pieni kylä sen liepeillä ovat raamit tarinalle yhdestä kesästä, joka pursuaa rakkautta, optimismia ja elämäniloa. Kirjassa tuoksuu, kuuluu ja maistuu koko runsas, kesäinen metsä!

Täyttymysten kesä on saanut myönteisen vastaanoton maailmalla: kritiikeissä sitä on kehuttu mm. kauniin kielensä ja voimakkaan sanomansa ansiosta. Kirjallisesti teos on kunnianhimoinen ja lähentelee tarkkuudessaan biologian oppikirjaa. Menestyskirjailijan toinen suomennettu teos.

”Täyttymysten kesää lukiessa tuntuu kuin sukeltaisi viileään veteen hiostavana kesäpäivänä. Tässä kirjassa on kaikki mitä nautinnolliselta romaanilta kaipaa: mukaansa tempaava tarina (itse asiassa kolme sellaista) loistava kieli, mielenkiintoiset ja voimakkaat henkilöhahmot ja vaikuttava sanoma.”
– The Sun

"Romaani on vahva ja elävä kuin parhaaseen kasvuunsa ratkennut kesä."
– Anne Helttunen, Me Naiset

 

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524713566
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.