69 tapaa käyttää kuollutta prinsessaa

Home, Stewart

"Takuulla yksi oudoimmista ja perversseimmistä teoksista, mitä Aberdeenista on koskaan kirjoitettu. Tätä Homen kirjaa ei voi kuvata millään kliseellä, sillä ne kaikki kuulostaisivat vain säälittäviltä ja epäsopivilta. Minä luin tämän yhdeltä istumalta."
– kirjailija Duncan McLean

Parikymppinen Anna pitää kieroutuneesta seksistä, jota hän harrastaa salaperäisen miehen ja lukuisten muiden kumppanien kanssa. Anna asuu Aberdeenissä ja hänen seksielämäänsä kuuluvat myös alueen muinaiset pakanalliset kivikehät. Ne tarjoavat sopivan näyttämön hänen provokatiivisille psykodraamoilleen. Tämä kirja sekoittaa historian ja nykyajan, korkeakirjallisuuden ja roskan. 69 tapaa käyttää kuollutta prinsessaa on todellinen tietoisuuden manifesti: skitsofrenia on terve reaktio kapitalismia vastaan!

Like on aiemmin julkaissut Homen teokset Käkimassaa (1994), Uhoan voimaa (1995), Pelko ja viha (1995), Ajatuksen loppu (1996), Oppi tulee idästä (1996), Ihohygieniaa (1997) sekä Ei tippa tapa (1999).


"Homen proosa tuo mieleen 1800-luvun kirjallisuuden ja taiteen dekadenssin."
– Juha K. Tapio, Kaleva

"Kirjan rakenteelliset ratkaisut ovat hienoja ja teksti on älykästä. Kirjoittaja tietää mistä puhuu."
– Leena Tanskanen, Keskipohjanmaa

"Teos yhdistää häpeilemättä länsimaisen kirjallisuushistorian ja pornografian aktikuvauksen."
- Vihreä Lanka

"Homen raaka ironia on ilahduttavan piristävää. Parasta lukemaani Homea."
– Ville Seuri, Savon Sanomat

"69 tapaa käyttää kuollutta prinsessaa on omituisella tavalla ihana kirja. Se kyseenalaistaa koko kirjallisuuden ja siihen liittyvät hehkutuksen."
– Jantso Jokelin, Lukufiilis

"Homea voi lukea vaikka vain kiinnostavia teoksia bongaten. Ehkä se onkin kirjailijan ovela taka-ajatus. Houkutella seksiä ja väkivaltaa janoava lukija sellaisten ajatusten pariin, jotka vähä vähältä murentavat niitä rakennelmia, joiden varaan länsimainen kulttuuri rakentuu."
– Tuomo Karhu, Turun Sanomat

"Home tuntuu rakentaneen 69 tavasta käyttää kuollutta prinsessaa jotain aivan muuta kuin kirjan. Kirjana? Silkkaa roskaa, mutta se kai lienee tarkoituskin."
- Lassi Kurkijärvi, Kainuun Sanomat

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524712804
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.