Kuulustelu

Cook, Thomas H.

On vuosi 1941. Kaksi kovaksi keitettyä murharyhmän poliisia, Norman Cohen ja Jack Pierce, saavat kiristetyksi murhaajalta tunnustuksen huijaamalla ja maailma on hetken aikaa turvallisempi.

On vuosi 1952. Taas kerran Cohen ja Pierce ovat kuulusteluhuoneessa. Pieni tyttö, Cathy Lake, on murhattu ja poliisit ovat napanneet epäillyn, 26-vuotiaan pummin Arbert Jay Smallsin. Smalls kiistää kaiken osallisuutensa pikkutytön murhaan, mutta Pierce päättää saada tunnustuksen puristettua epäillyltä melkein hinnalla millä hyvänsä. Piercen pieni tytär on murhattu vuosia aikaisemmin, eikä murhaajaa ole saatu kiinni. Cohenia painavat tuoreet muistot keskitysleiriltä.

Aikaa on vain 12 tuntia, sen jälkeen Smalls on päästettävä vapaaksi, jos tunnustusta ei heru. Entä jos Smalls ei olekaan syyllinen?

Kuulustelu on henkeäsalpaava jännäri, joka pitää lukijaa pihdeissään loppuun asti, kunnes vyyhti purkautuu ja kaikki paljastuu pienimpiä ja raadollisimpiakin yksityiskohtiaan myöten...

Like on julkaissut aiemmin Cookin Chathamin koulun tapaus (1997), Yön säännöt (1998) sekä Hämärään kätketty (2001).


"Cook on taitava alakuloisten tunnelmien luoja ja ihmisen pelkojen ja ahdistusten kuvaaja. taas kerran hän on kirjoittanut vaikuttavan ja vakuuttavan romaanin."
– Pekka Turunen, Ruumiin kulttuuri

"Syksyn mielenkiintoisimpia dekkareita!"
– Arja-Anneli Tuominen, Kansan Uutiset

"Notkeasti loistokas teksti imaisi mukaansa, ja teos räjähti henkeäsalpaavan jännittäväksi. Ehdottomasti yksi kauden jännittävimmistä dekkareista."
- Brita Passi, Iltalehti

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524711777
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.