Reino

Palviainen, Jukka-Pekka

Reino ei ymmärrä kaikkea, mitä muut tarkoittavat, mutta muut ymmärtävät melkein kaiken mitä Reino tarkoittaa väärin. Reino myy lemmikkieläimiä ja rakastaa Janina Frostellia, kunnes eräänä päivänä eläinkaupan ikkunan taakse ilmestyvät Susannan kasvot, ja Reino on myyty.

Susanna opiskelee varhaiskasvatusta ja iguaanin hoitoa, mutta koska hänen on lähdettävä matkoille, tarvitaan asuntoon joku, joka tuntee eläimet. Ja vaikkei Reino ymmärrä kaikkea, hän alkaa ymmärtää, että Susannan vuokrasopimuksessa jotakin on painettu hyvin pienellä.

Romaani kuorii lukijan päälle vuosien saatossa kasaantunutta lamaannuttavaa törkyä paljastaen uuden vanhan maailman kirkkaana ja tuoreena herkistäen lukijan hotkimaan romaania eteenpäin, nauramaan ja itkemään uusien oivallusten keskellä.

Jukka-Pekka Palviainen kertoo jotain sellaista mitä ei ole Suomen kirjallisuudessa ennen kerrottu ja tavalla mikä on erittäin harvinaista ja osoittaa poikkeuksellista lahjakkuutta. Jukka-Pekka Palviainen on 35-vuotias lastentarhanopettaja Vammalasta.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524710978
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.