Labyrintti
Ei saatavilla

Labyrintti

Mosse, Kate

Kirjallisuuden professori Alice Tanner viettää kesää ystävänsä apuna arkeologisilla kaivauksilla Pyreneiden vuoristossa lähellä Carcassonnen keskiaikaista kaupunkia. Sattumalta hän löytää vuorelta ikivanhan hautaluolan, jonka lattialla makaa kaksi murenevaa luurankoa toisiaan syleillen. Luurankojen välissä on kivisormus,johon on kaiverrettu labyrinttikuvio. Alice kokee kummallisen tuttuuden tunteen - ikään kuin hän olisi ollut paikassa ennenkin.

800 vuotta aikaisemmin Carcassonnen kerettiläisiä vastaan suunnatun tuhoisan ristiretken aattona nuori Alaïs saa isältään kirjan ja sormuksen, joita hänen on suojeltava henkensä uhalla. Kirja kätkee sisäänsä Graalin salaisuuden,ja labyrinttikuvioinen sormus on Graalin suojelijoiden tunnusmerkki. Alaïs ei voi aavistaa, millaisia uhrauksia vaatii kätkeä salaisuus, joka juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse aina muinaisen Egyptin aavikoille...

Kustantaja: LOISTOpokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524599214
Ilmestymisvuosi: 2008

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.