Paholaisen juoma
Ei saatavilla

Paholaisen juoma

Allen, Stewart Lee

Kahvi on matkannut Afrikasta kaikkialle maailmaan ja käännyttänyt kaikki juomaan tutustuneet kansat ystävikseen. Stewart Lee Allen jäljittää kiehtovassa matkakertomuksessaan pienten papujen taivalta Afrikasta Intiaan, Eurooppaan ja uudelle mantereelle. Matka alkaa runoilija Rimbaud’n hylätyistä majapaikasta Kenian Hararessa ja huipentuu yritykseen löytää Yhdysvaltain kehnoiten keitetty kupillinen keskilännen taukopaikoilta.

Papulajista ja keittotavasta riippumatta paholaisen juoma on levitessään sekaantunut sotiin ja hiuksia nostattaviin kiistoihin. Matkan aikana kahvin historiasta selviää lisää seikkoja, jotka johdattavat epäilemään sen olleen eräs viime vuosisatojen tärkeimmistä politiikan ja kulttuurin vaikuttajista...

Seppo Hyrkäs on suomentanut teoksen hersyvästi ja mukaansatempaavasti. Ota vain kuppi kahvia ja LOISTOpokkari - ja lähde matkalle!

 

Kustantaja: LOISTOpokkarit
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524596862
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: T68.27

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.