Fanni ja rento laiskiainen
Ei saatavilla

Fanni ja rento laiskiainen

Pöyhönen, Julia; Livingston, Heidi

Fanni-norsu ja ystävät tekevät viimeisiä valmisteluja kauan odotettuja tanssiaisia varten. Työn- täyteiset päivät alkavat kuitenkin painaa, ja vanhemmat huomaavat ystävysten olevan tauon tarpeessa. Fanni keksii pyytää apua puussa makaavalta laiskiaiselta, joka näyttää osaavan rentoutumisen taidon. Millaisia neuvoja laiskiaisella on antaa riiteleville ja väsyneille ystävyksille?

Lapsi stressaantuu ja kuormittuu aivan kuten aikuinenkin, mutta lapsen stressin tunnistaminen ja arvioiminen voi olla vaikeaa. Kirjan tarinan ja siihen liittyvien tehtävien avulla on helppo harjoitella stressin säätelyä ja rentoutumista yhdessä lapsen kanssa. Stressin sääteleminen mahdollistaa myös tunteiden säätelemisen!

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi kodin arkeen ja päiväkotiin.

 

Kustantaja: Kumma
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524519403
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.