Molli ja suurenmoinen Lemmikki

Molli ja suurenmoinen Lemmikki

Kirkkopelto, Katri

Eräänä kesäisen lämpimänä päivänä Molli löytää puutarhastaan pienen fantinpoikasen. Se nukkuu suloisesti keskellä lemmikkipenkkiä. Niinpä Molli antaa fantille nimeksi Lemmikki. Molli hoitaa Lemmikkiä suurella rakkaudella ja hellyydellä - ruokkii, ulkoiluttaa ja harjaa. Fantti kasvaa, kasvaa ja kasvaa. Siitä tulee VALTAVA!

Lemmikki pistää Mollin elämän mullin mallin, mutta sen kanssa on hurjan hauskaa. Kunnes... tömps, tömps, villi fanttilauma tömistelee Mollin talon ohi ja fantinpoikanen kirmaa laumansa mukaan. Saako Molli vielä kuulla Lemmikkinsä iloisen tööttäyksen? Voiko olla yhtä aikaa onnellinen toisen ilosta ja surullinen luopumisesta?

Molli ja suurenmoinen Lemmikki on kirja kaikille eläinten ystäville. Se on kertomus kiintymyksestä, huolenpidosta ja rakkauden lujasta siteestä, joka kestää, vaikka oltaisiin erossa.

- Minä tiedän aina, missä sinä olet, Molli sanoi Lemmikille ja painoi käden sydämelleen.
- Sinä olet aina täällä.


Katri Kirkkopelto on kuvakirjailija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja sekä kirjoittanut useita valloittavia Molli- ja Piki-tarinoita. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon, ja hänen teoksensa Piki (2016), Molli ja maan ääri (2020) sekä Mustan Kuun majatalo (2022, kirjoittanut Reetta Niemelä) olivat Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaina.

 

Kustantaja: lasten keskus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524130257
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 85.22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.