Beppe Berliinissä

Hytönen, Ville; Mallius, Mira

Beppe ystävineen ahtautuu kuhmuiseen kuplavolkkariin ja suuntaa Berliiniin. Nähtävyyksien katsomisesta vain ei tahdo tulla mitään, kun alati nälkäinen Vis-vis-visentti äkkiä katoaa. Löytävätkö huolestuneet ystävykset visenttiä suurkaupungin vegaanisten munkkikojujen seasta?

Beppe-sarja kertoo kaveruksista, jotka kokevat erikoisia seikkailuita ja rakastavat vegaanista ruokaa. Teokset on kuvitettu yksityiskohtaisesti ja lasta kiinnostavalla tavalla. Jokaisen kirjan lopussa on resepti, joka kannustaa kokeilemaan herkkuja myös kotona.

Ville Hytönen on virolaisessa majakkalaaksossa asuva suomalainen kirjailija. Useita lastenkirjoja kirjoittanut Hytönen on ollut sekä Finlandia Junior että Arvid Lydecken -palkintoehdokkaana. Mira Mallius on kuvittaja ja suunnittelija, joka on kuvittanut monia Hytösen lastenkirjoja. Mallius voitti vuoden 2021 Botnia-palkinnon yhdessä Anna Elina Isoaron kanssa kuvituksestaan Sinä yönä tuli talvi -kirjaan.

 

Kustantaja: Enostone
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523990005
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L 85.12

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.