Kuinka olla antikapitalisti 2000-luvulla

Wright, Erik Olin

Mikä kapitalismissa on vialla ja miten voimme muuttaa sitä? 

Kapitalismi muuttaa maailmaa ja lisää tuottavuutta, mutta se aiheuttaa myös inhimillistä kärsimystä. Voiko kapitalismia muuttaa? Kyllä! Sosiologi Erik Olin Wright ehdottaa, että ratkaisu löytyy yhteisistä arvo-akseleista, joita ovat tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus, demokratia ja vapaus, yhteisöllisyys ja solidaarisuus. Ne tarjoavat perustan kapitalismin kritiikille ja auttavat löytämään polkuja kohti sosialistista ja demokraattista yhteiskuntaa. 

Tässä tyylikkäässä kirjassa Erik Olin Wright tiivistää vuosikymmenten intellektuaalisen työnsä kompaktiksi manifestiksi, joka analysoi antikapitalismin eri muotoja ja puntaroi erilaisia strategisia tapoja luoda kukoistava yhteiskunta. Kuinka olla antikapitalisti 2000-luvulla on toistaiseksi paras argumentti sosialismin puolesta. Kirja on oman ajattelun opas, joka haastaa kangistuneita näkemyksiä yhteiskunnasta. Toisenlainen maailma on täällä jo tänään. 

Erik Olin Wright (1947-2019) oli sosiologian professori Wisconsin-Madison yliopistossa. 

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523970199
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 32.01
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2312uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen8
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.