Hurja jengi 7 - Dinojen kynsissä

Blabey, Aaron

Maailman hurjimmat pahikset ovat taas täällä!

Palkitun Hurja jengi -sarjan riemastuttavissa kirjoissa pahikset ryhtyvät tekemään hyvää. Maailmalla kirjoja on painettu yli kymmenen miljoonaa kappaletta yli 30 maassa.
"Helppolukuinen, hauskasti kuvitettu sarja pahiksista, jotka päättävät ruveta hyviksiksi ja auttaa hädässä olevia. Mitenhän se mahtaa onnistua..." -Yle.

Huhtikuussa 2022 sai ensi-iltansa kirjasarjaan pohjautuva DreamWorks-elokuva.

Hurja jengi, eli Susi, Piraija, Käärme, Hai ja Tarantella, on lentänyt avaruuden halki, päässyt takaisin Maan kamaralle ja onnistunut laskeutumaan oikeaan paikkaan - mutta väärään aikakauteen! Kuka olisi osannut arvata, että pakokapseli osaa matkustaa myös ajassa? Nyt pahiksemme ovat 65 miljoonaa vuotta menneisyydessä, yrittävät vältellä joutumasta dinosaurusten suuhun ja korjata samalla rikkoutunutta aikakonettaan, jotta pääsisivät takaisin kotiin ja ehtisivät estää ilkeää avaruusolentoa tuhoamasta koko maailmaa...

Sarjakuvamaiset kirjat sopivat kaikille huumorin ja yllätysten ystäville ja ihan jokaiselle alakoululaiselle. Kirja sisältää myös hulvattoman lisäosan, jossa tohtori Marmeladi paljastaa maailmanvalloituksensa salaisuudet.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523930674

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.