Audrey Hepburn - Hollantilainen tyttö ja toinen maailmansota

Matzen, Robert

Kaikki muistavat persoonallisen näyttelijän Audrey Hepburnin (1929-1993) ja hänen unohtumattomat klassikkoelokuvansa Loma Roomassa, Aamiainen Tiffanylla ja My Fair Lady. Hepburn oli myös kuuluisa malli ja muoti-ikoni sekä myöhemmin hyväntekijä ja Unicefin hyväntahdonlähettiläs, joka kiersi maailmaa lasten oikeuksien puolesta.

Audrey Hepburn - Hollantilainen tyttö ja toinen maailmansota kertoo nyt aiemmin vähemmälle huomiolle jääneestä näyttelijän lapsuusvaiheesta, joka määritti hänen elämäänsä ehkä enemmän kuin mikään muu: Hollannin miehitys toisen maailmansodan aikana.

Teos kuvaa värikkäästi Hepburnin monikansallista sukutaustaa ja lapsuutta Alankomaissa ja Englannissa. Tuleva tähti joutui kasvamaan sekä voimakastahtoisen äitinsä että sodan ratkaisevien taisteluiden varjossa. Toivoa pitivät yllä ystävät, urheat hollantilaiset ja unelma esiintyjän urasta.

Elämäkertakirjailija Robert Matzen yhdistää huolellisen tutkimustyön ja voimakkaasti eläytyvän kerronnan elokuvaakin ihmeellisemmäksi vahvan nuoren naisen selviytymistarinaksi.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523840416
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.