Linda, Linda!

Wickström, Mika

Linda, Linda! on tarina lahjakkaasta ja persoonallisesta urheilijasta, josta kasvoi Suomen kautta aikain paras maalintekijä ja kaikkien jalkapalloa harrastavien tyttöjen esikuva. Linda Sällström aloitti yleisurheilijana ja voitti ikäkausikisoissa Suomen mestaruuden 60 metrin aitajuoksussa ja seiväshypyssä. Jalkapallo vei kuitenkin voiton, ja jo 15-vuotiaana hänet valittiin Palloliiton lupaavimmaksi tyttöpelaajaksi. Samassa palkintotilaisuudessa Vuoden Poikapelaajaksi valittiin Teemu Pukki.
Teemua ja Lindaa yhdistää myös se, että kumpikin on maaleillaan raivannut Suomelle tien jalkapallon EM-kisoihin.
Linda, Linda! jatkaa kirjailija Mika Wickströmin ja kuvittaja Arto Nyyssösen suosittua sarjaa, jossa ovat ilmestyneet Teemu Pukki Baby ja Mörkö Marko. Uutuuskirja Linda, Linda! on edeltäjiensä tavoin hyvää mieltä sekä sanoin että kuvin tuottava tarina, joka vetoaa niin lapsiin ja nuoriin kuin aikuisiinkin. Aina aidosti omana itsenään esiintyvä Linda Sällström on saanut tässä kirjassa näköisensä tarinan, johon hänen ihailijoidensa on helppo samaistua.

Kustantaja: Aviador
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523811140
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L84.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset urheilu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.