Johdatus Johannes-passioon

Linjama, Topi

Johdatus Johannes-passioon kertoo, mistä Bachin pääsiäisteoksessa on kysymys. Passio käydään läpi osa osalta, tekstejä ja niiden taustoja selitetään ja Bachin musiikillisia ratkaisuja avataan tavalla, jota voi ymmärtää myös ilman pitkiä musiikin opintoja. Kirjaa voi kuvata kansantajuiseksi musiikin tutkimukseksi, mutta siinä nojataan myös teologiaan, sillä passio on alkujaan kirkon musiikkia. Kirjan lopussa on Johannes-passion rakennekaavio sekä teoksen teksti suomennoksineen. Kirja on hyödyllinen kumppani niin Bachin musiikin kuulijoille kuin esittäjille. 

Topi Linjama on joensuulainen musiikkitieteilijä ja freelance-toimittaja, jonka kirja Matkaopas Matteus-passioon (Basam Books 2020) sai sanomalehti Karjalaisen Vuoden kulttuuriteko 2020 -palkinnon. Palkintoraati arvosti Linjaman kykyä kirjoittaa musiikista syvällisesti ja kansantajuisesti. Johdatus Johannes-passioon on tuon teoksen sisarteos.  

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523794108
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 78
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.