Panthomes - Pahuuden siemen

Mustaniemi, Emmi

Tervetuloa kiehtovaan ja vanhanaikaiseen Panthomekseen - sotureiden, kuninkaiden ja maagien hallitsema rinnakkaismaailma omaleimaisine valtakuntineen odottaa yhden askeleen päässä - mutta vain jos tietää mihin astua.

Verdan valtakunnan soturit ovat pitkään nauttineet kuninkaan heille suomista etuoikeuksista, mutta käyneet pelottomasti puolustamaan Verdaa Svordoran valtakunnan vaarallista ja laskelmoivaa hallitsijaa Sorbonia vastaan. Kaksoset Merena ja Miclas Daffleur kuuluvat vanhaan ja arvostettuun soturisukuun, opiskelevat soturiakatemiassa ja ovat eläneet vain rauhan aikana. Rauha alkaa kuitenkin järkkyä, kun Verdan maalaiskylissä tuhoa aiheuttaa tunnistamaton olento. Merena sekä ystävänsä Amelia ja Dev yrittävät pyydystää petoa ja huomaavat sen olevan erityisen kiinnostunut Merenasta. Mikä olento oikein on, miksi sillä on ihmismäisiä piirteitä ja miten se liittyy kaksosiin?

Valtakunnassa kuohuntaa aiheuttaa myös voimallisen taikapeilin varkaus, johon syylliseksi todetaan kuninkaan armeijan soturi ja Daffleurin suvun jäsen, joka osoittautuu petturiksi. Merena ja Miclas kuitenkin epäilevät, että syyllinen on joku aivan muu, mutta kuka? Ovatko asiat ja ihmiset sitä miltä näyttävät ja mikä yhteys tällä kaikella on Sorboniin?

Kaikkien murheiden lisäksi Merena oppii tuntemaan Sorbonin paremmin kuin haluaisi ja saa samalla kuulla järisyttäviä uutisia taustastaan.

Pahuuden siemen on Emmi Mustaniemen esikoisteos.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523793521
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: N 84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.