Arvonluontia analytiikalla - Käsikirja analytiikan johtamiseen

Ratia, Milla

Data ei ole uusi öljy, ellei sitä osata hyödyntää osana liiketoimintaa. Onnistuneella analytiikkajohtamisella on organisaation kannalta suuri merkitys, koska hyödyntämällä analytiikkaa valjastat datasta liiketoiminnalle arvoa.

Arvonluontia analytiikalla käsittelee aihetta kahden keskeisen pääteeman kautta: 1) mitä arvoa analytiikasta voi syntyä sekä 2) mitkä ovat menestyksekkään analytiikkajohtamisen avainkyvykkyydet. Aihealueiden tarkastelu nivoutuu sekä akateemiseen tutkimukseen että käytännön johtamisen tapausesimerkkeihin eri toimialoilta.

Teos on monipuolinen alan käsikirja ylimmälle yritysjohdolle ja päällikkötason henkilöille toimialasta riippumatta, jotka työskentelevät suuressa tai keskisuuressa yrityksessä. Lisäksi se tuo arvokkaita näkökulmia myös business intelligence (BI)- ja analytiikkakonsultoinnin parissa työskenteleville sekä muille analytiikan johtamisesta kiinnostuneille asiantuntijoille.

Milla Ratialla (FT, KTM) on laaja-alainen kokemus analytiikan johtamisesta, datapohjaisesta tuote- ja palvelukehityksestä sekä digitaalisten kyvykkyyksien rakentamisesta eri toimialoilta. Hän on väitellyt tohtoriksi analytiikan arvontuotannosta.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523793330
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 69.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.