Muovilusikkalapset (esikoisromaani)

Railo, Tanja

"Hän käänsi kahvasta ja veti, mutta mitään ei tapahtunut. Hän katsoi ylös. Ikkunankarmin yläreunassa näkyi outo kapine, joku turvakiinnitys, jotta toimihenkilöt eivät tappaisi itseään."

Kirsi on sivistyneesti syrjäytynyt, perheetön 45-vuotias nainen ja itsensä pahin vihollinen. Hänen yksinäinen arkensa nojaa tarkkaan rutiiniin ja moitteettomaan työntekoon. Eräänä marraskuisena maanantaina hänen työviikkonsa alkaa turvallisen tavallisesti, mutta päättyy toisin. Päivien edetessä ja tapahtumien vyöryessä köysi hänen kaulallaan kiristyy.

Muovilusikkalapset on tarina yhteiskunnallisesta luokkaretkestä sekä terveen ja sairaan rajasta. Lasisen lapsuuden jättämiä jälkiä ei voi piilottaa täysin, ne tulevat esiin ennemmin tai myöhemmin. Kirja kuvaa työyhteisön merkitystä yksinäiselle ihmiselle sekä asioista kauheinta, rakkautta, joka kasaantuu yksille ja kiertää toiset.

Muovilusikkalapset on Tanja Railon (s. 1970) esikoisteos.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523792876
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.