Haaveilijat ja toteuttajat - Luovuuden vastavoimat

Suviala Emilia, Niemisvirta Reeta

Luovuus syntyy vastakohdista.

Luovuuden prosessin voi jakaa kahteen vaiheeseen: ajatustyötä vaativaan haaveiluun ja toimintaan perustuvaan toteutukseen. Näitä molempia vie eteenpäin vastavoimien vuorottelu. Kirja esittelee kahdeksan vastavoimaparia, joiden avulla niin Haaveilija kuin Toteuttajakin oppii hyödyntämään omaa luovuuttaan parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Emilia Suviala on psykologi ja luovuusvalmentaja. Koulutukseltaan Emilia on psykologian lisensiaatti ja kehitys- ja kasvatuspsykologian erikoispsykologi. Hän on opiskellut luovaa kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa ja syventänyt tietämystään tietoisuustaidoista ja itsemyötätunnosta mm. Stanfordin yliopistossa.

Reeta Niemisvirta toimii juristina sekä johdon ja asiantuntijoiden neuvonantajana ja valmentajana. Koulutukseltaan Reeta on oikeustieteen maisteri ja MBA. Reeta on suorittanut oikeustieteellisen jatkotutkinnon (LL.M.) Yhdysvalloissa Kalifornian yliopistossa Berkeleyssä. Lisäksi Reeta on sertifioitu business coach.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523792852
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.