Credo

Pesonen, Anni

CREDO - tieni mystiikkaan on harvinaislaatuinen matka yhden kristityn sielunmaisemaan. Herkän henkilökohtainen kasvukertomus seurailee lapsen, murrosikäisen, opiskelijan, raamatuntutkijan ja
seurakuntapapin pohdintoja kristinuskon ydinsisällöistä. Mistä oikeastaan puhutaan, kun sanotaan Jumala? Millaiseksi Jeesuksen merkitys muodostuu? Millaiseksi muuttuu usko ikuiseen elämään, kun läheisen sairaus murentaa käsityksen kuolemattomasta, ruumiista erillisestä sielusta?

Olennaisimmaksi asiaksi nousee yhteys Jumalaan, rukous. Miten löytää rukoukseen elävä tuntu Jumalan läsnäolosta? Etsijän polku kulkee yhä syvemmälle mielen hiljaisuuteen, kristillisen mystiikan sanattomaan rukoukseen. Vanhat mystikot kertovat rukouksessa löydetystä todellisuudesta, joka loistaa myös Jeesuksen vertauksista. Kirja tarjoaa tuhtia teologista tietoa ja runsaasti eväitä omaan hiljentymiseen.

Anni Pesonen on teologi, joka on toiminut raamatuntutkijana ja opettajana Helsingin yliopistossa ja kouluttajana Diakonia-ammattikorkeakoulussa. Nykyisin hän on seurakuntapappina Nurmijärvellä.  

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523791916
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 20.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Uskonto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.