Klassisia kauhukertomuksia

Eliot, George

Näiden aiemmin suomentamattomien ja hyvin erilaisten tarinoiden maailma kuhisee yliluonnollisia ja kammottavia vieraita: eloon herääviä kuolleita, aavemaisia ilmestyksiä, irvisteleviä pääkalloja, paholaismaisia hirviöitä, kuolettavia rakastettuja ja muuta klassisen kauhukirjallisuuden kuvastoa.

Kokoelman ehdoton helmi on Middlemarchin ja Daniel Derondan kirjoittajan George Eliotin ainoa hairahdus kauhukirjallisuuden puolelle: niminovelli Kohotettu huntu kuvaa päähenkilönsä, romanttisen antisankarin Latimerin yritystä ymmärtää yliluonnollisia kykyjään ja saavuttamatonta rakkautensa kohdetta Berthaa. Latimer joutuu kuitenkin huomaamaan liian myöhään, että jotkut salaisuudet on syytä jättää tietämättömyyden hunnun taakse.

Antologian muita kirjoittajia ovat Ambrose Bierce, Jerome K. Jerome, Mary Elizabeth Braddon, Barry Pain, J.Y. Akerman ja E. F. Benson, jonka novelli Mies joka meni liian pitkälle on romantiikan kauhutarinoiden klassikko.

Novelliantologian on toimittanut Jussi Tuomas Kivi.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523790230
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio2
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.