Kuolleet haudoissaan

Penny, Louise

Kuolema kulkee Quebecin kaduilla.

Louise Pennyn Kuolleet haudoissaan jatkaa suosittua Three Pines -dekkarisarjaa ja vie lukijan selvittämään kirjaston kellariin haudatun ruumiin arvoitusta.

Armand Gamache on saapunut joulukuiseen Quebecin kaupunkiin, joka valmistautuu vuotuisen Talvikarnevaalin loisteeseen. Mutta Gamache ei ole matkustanut kaupunkiin juhliakseen vaan saadakseen etäisyyttä traagisesti epäonnistuneen rikostutkinnan aiheuttamiin traumoihin.

Rikokset eivät kuitenkaan jätä Gamachea rauhaan, sillä kaupunginkirjaston kellarista löytyy kaupungin perustajan Samuel de Champlainin jäämistöä pakkomielteisesti etsineen historioitsijan ruumis. Virkavapaalla oleva Gamache sotkeutuu mukaan tapaukseen, joka uhkaa sytyttää kaupungin englannin- ja ranskankielisten ryhmien valmiiksi riitaisat välit ilmiliekkeihin. Haudattiinko de Champlainin mukana niin suuri salaisuus, että joku olisi valmis murhaamaan sen säilyttääkseen?

Kuolleet haudoissaan on Louise Pennyn dekkarisarjan kuudes osa. Se tempaisee lukijan pois Three Pinesin kylän tutusta idyllistä seuraamaan rikostutkimusta, jonka jäljet ulottuvat 1600-luvulle asti.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523765979
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.