Queenie Malonen paratiisihotelli

Hogan, Ruth

Ystävyydentäyteinen hyvän mielen romaani parhaaseen brittityyliin

Ruth Hoganin Queenie Malonen Paratiisihotelli on romaani äideistä ja tyttäristä, lapsuuden lopusta ja ystävyyden voimasta. Se sopii käteen erityisesti silloin, kun kaipaa lohtulukemista.

Tilly elää lapsuutensa kimmeltäviä päiviä Brightonissa. Hän ajelee pyörällään, raapii rupia polvistaan ja rakastaa lorvailua Queenien Paratiisihotellissa, jonne on kerääntynyt sekalainen joukko oman polkunsa kulkijoita. Yhtäkkiä yhteydet tähän maailmaan katkeavat, kun äiti lähettää Tillyn toiselle paikkakunnalle kouluun.

Äidin kuoltua nelikymppinen Tilda palaa Brightoniin selvittämään syitä äkkilähtöönsä ja utuiset muistikuvat alkavat hahmottua uudenlaisiksi, kun vähitellen paljastuu, että äiti olikin aivan toisenlainen nainen kuin se, jona Tilly hänet tunsi.

Ruth Hoganin rakastettavat henkilöhahmot, ilmaisuvoimainen kieli ja yksityiskohdilla herkutteleva kerronta nostavat jälleen esiin elämän varjoissakin paistavat valopilkut. Ystävät, rakkaat ystävät.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523764767
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.