Tulen aika

Rönnbacka, Christian

Tulen ja levottomuuden aika

Christian Rönnbackan yhdeksännessä Antti Hautalehto -dekkarissa roihahtavat pelon, vihan ja koston liekit, jotka korventavat ihmismielen hiilenmustaksi.

Pääkaupunkiseudun yli on pyyhkäissyt ennennäkemätön väkivallan aalto. Nuoria maahanmuuttajamiehiä on surmattu ampumalla, ja tilanne alkaa muistuttaa suurkaupunkien jengisotaa. Keskusrikospoliisi käynnistää tilanteen pahenemisen estämiseksi Lähiörauha-työryhmän, ja sille tarvitaan sopiva vetäjä.

Antti Hautalehto päättää tarttua tilaisuuteen, sillä rankan ruskareissun jälkeen hän on irtisanoutunut virastaan ja hakee uutta suuntaa. Työryhmän asiantuntijaksi saapuu Göteborgin keskusrikospoliisista 27-vuotias suomalais-irakilainen Henna Björk. Hän on perehtynyt jengiväkivaltaan ja tottunut koviin otteisiin. Björk on pätevä, mutta myös äärimmäisen motivoitunut tulemaan Suomeen syistä, joista Hautalehdolla ei ole aavistustakaan.

Sarjan aiemmin ilmestyneet osat ovat Operaatio Troijalainen (2012), Julma (2013), Rakennus 31 (2014), Kylmä syli (2015), Kaikki mikä kiiltää (2016), Tuonen korppi (2017), Majakka (2019) ja Ruska (2020).

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523764576
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.