Navalnyi ja Venäjän oppositio

Dollbaum, Jan Matti ja Lallouet, Morvan ja Noble, Ben

Kuka on Aleksei Navalnyi?

Tietokirja Navalnyi ja Venäjän oppositio kertoo itänaapurimme tunnetuimmasta mielipidevangista ja siitä, mitä hän merkitsee maansa tulevaisuudelle.
Kuka Aleksei Navalnyi oikeastaan on? Tämä kysymys hämmentää monia edelleen, vaikka Nalvalnyi on Venäjän tunnetuin oppositiopoliitikko ja uutislähetysten vakioaihe.

Navalnyi kiinnostui politiikasta vuonna 2000 valmistuttuaan sitä ennen juristiksi. Hän liittyi ensin liberaaliin Jabloko-puolueeseen ja nousi sen riveissä, mutta hänet erotettiin vuonna 2007 äärinationalististen mielipiteidensä vuoksi. Sen jälkeen hän oli perustamassa maahanmuuttovastaista ja nationalistista Narod-puoluetta.

Myöhemmin Navalnyi on ottanut julkisuudessa etäisyyttä nationalisteihin, mutta hän ei ole katunut puheitaan. Niinpä hänen maailmankatsomuksensa on mysteeri: Onko hän liberaali ihmisoikeuksien puolustaja vai rasisti? Puolustaako hän demokratiaa ja kansainvälistä oikeutta vai uskooko hän väkivaltakoneistojen voimaan?

Tutkijat Ben Noble, Jan Matti Dollbaum ja Morvan Lallouet päättivät ottaa selvää, kuka Navalnyi on, kuinka hänestä on tullut opposition johtohahmo ja mitä hän merkitsee Venäjän tulevaisuudelle. Kirja on kattava läpileikkaus Navalnyista sekä ihmisenä että poliitikkona.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523764095
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 9715

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.