Lattesamurai

Reijula, Jori

Kivesskannaus ja muita miehen elämän kohokohtia

Jori Reijulan esikoisromaani Lattesamurai kuvaa humoristisen analysoivasti kolmikymppisen insinöörimiehen oman identiteetin etsimistä ja parisuhde-elämän dynamiikkaa nyky-yhteiskuntamme turbulensseissa.

Jan-Petter, Jiipee, on oppinut, että monista pattitilanteista selviää miettimällä, miten Dwayne "The Rock" Johnson menettelisi vastaavan ongelman edessä. Vaikka Jiipee tuntee itsensä usein testosteronirajoitteiseksi esikuvansa rinnalla, ProGamerX-pelituolissaan hän on alfauros, virtuaalimaailman kuolematon #yolosniper, jonka syliin lankeavat kauneimmat neidot. Reaalimaailmassa tämä puutarha-alalla työskentelevä diplomi-insinööri lankeaa parisuhteisiin Maija-nimisten neitojen kanssa, eikä niissä yleensä käy hyvin.

Kun suhde Maija-kakkosen kanssa päättyy, kaverit raahaavat kovaonnisen elämänsoturin mukanaan huuruiselle unohdusreissulle susirajan taakse. Kuopion yössä Jiipeen silmät kohtaavat alaviistosta suunnatun koboltinsinisen katseen. Pamela Andersonia muistuttava, hyvin lyhyt mysteeridaami esittäytyy Raijaksi, ja Jiipee huomaa tuntevansa maltillista intohimoa savolaiskaunotarta kohtaan. Mutta Raijassa mikään ei ole maltillista.

Jori Reijulan itseironisen humoristinen Lattesamurai aloittaa romaanisarjan, joka tarkastelee nykypäivän latteurosten identiteetin etsimistä niin sympaattisen rehellisesti, että päähenkilöön on helppo samastua yli sukupuolirajojen.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523763968
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.