Madame Burovan kuu ja tähdet

Hogan, Ruth

Hyvän mielen lukuromaani parhaaseen brittityyliin kertoo eläköityvästä selvänäkijästä

Ruth Hoganin romaanissa Madame Burovan kuu ja tähdet muiden ihmisten salaisuuksiin kyllästynyt selvänäkijä saa kohtalolta elämänsä tärkeimmän tehtävän

Imelda Burova on viettänyt koko elämänsä Brightonissa ennustajana kuunnellen muiden ihmisten salaisuuksia, mutta salaisuuksien vartioinnilla on ollut hintansa. Hän on nähnyt rakastajat ja valehtelijat, enkelit ja pirulaiset, unelmoijat ja typerykset. Hänen tarot-korttinsa ovat paljastaneet kaikkien salaisuudet eivätkä ne ole koskaan valehdelleet. Nyt Burova on väsynyt ja haluaa palan elämää myös itselleen. Ennen sitä hänen täytyy kuitenkin lunastaa kauan sitten tekemänsä lupaus ja toimittaa perille kaksi ruskeaa kirjekuorta.

Lontoossa eräs nuori nainen tarvitsee uuden alun. Billie on menettänyt työnsä yliopistolla, miehensä sekä paikkansa maailmassa, kun hän on löytänyt jotakin, mikä on saattanut hänen koko identiteettinsä kyseenalaiseksi. Vastauksia janoavan Billien täytyy lähteä matkalle, joka vaikuttaa johtavan hänet erään brightonilaisen selvänäkijän ovelle.

Ruth Hogan kertoo Madame Burovan kuu ja tähdet -kirjassa värikkäästi ja koskettavasti yli 50 vuotta kattavan tarinan viehättävistä englantilaisista kesistä, eksentrisistä ihmisistä, sankareista ja konnista sekä kadotetuista ja paikkansa löytäneistä.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523763760
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.