Kadonnut sisar

Riley, Lucinda

Ilmestyy 31.5.2021

Seitsemännen sisaren arvoitus 

Lucinda Rileyn rakastetun romaanisarjan seitsemännessä osassa Kadonnut sisar on tullut vihdoinkin aika kertoa Meropen, puuttuvan sisaren, tarina. 

D’Aplièsen sisarukset ovat suunnitelleet adoptioisänsä Papa Saltin muistojuhlaa. Ennen sitä he toivovat tavoittavansa kadonneen sisarensa, josta on löytynyt kaksi uutta johtolankaa, uusiseelantilaisen viinitarhan osoite ja piirroskuva jalokivisormuksesta. Australiassa asuva CeCe aloittaa jäljittämisen, mutta hyvin pian alkaa vaikuttaa siltä, että seitsemäs sisar ei tahdo tulla löydetyksi. 

Vuonna 1920 Irlannin West Corkissa Nuala Murphy ripustaa narulle pestyjä vaatteita, jotka likaantuivat brittihallintoa vastaan taistelevien miesten päällä. Nualan perheen maatila on IRA:n salainen tukipaikka, ja samoissa vapaudenkaipuisissa tuulissa liehuvat myös Nualan sulhasen paidat. Kun Nuala joutuu yllättäen brittiperheen sodassa rampautuneen pojan hoitajaksi, avautuu uusi mahdollisuus urkkia tietoa vastapuolen liikkeistä, mutta samalla aukeaa myös nuoreen sydämeen ystävyyden mentävä aukko. 

Kadonnut sisar -romaanissa Maia, Ally, Tähti, CeCe, Tiggy ja Electra avaavat salaisuuksien solmuja ja vievät jälleen huikaisevalle matkalle Tyynen valtameren tuliperäisiltä saarilta aina Irlannin smaragdinvihreille nummille asti. 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523763517
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Kauno 2021 ja klassikot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.