Oliivipuu

Riley, Lucinda

Auringonpaahteinen Kypros, oliivipuiden viileät varjot, huima rakastumisen tunne. 

Huippusuositun Lucinda Rileyn romaanissa Oliivipuu ensirakkaus puhkeaa kukkaan. Sen herkissä terälehdissä tuoksuvat onnenhuuma ja sydämeen sattuvat salaisuudet. 

Kaikki paikalliset tuntevat vanhan Pandora-talon. Legendan mukaan siellä ensimmäistä kertaa vierailevat kohtaavat ensirakkautensa. Kolmetoistavuotiaan Alexin mielessä on kuitenkin jotakin aivan muuta kuin rakkaus, kun hän saapuu Kyprokselle kesällä 2006. Hän kerää rohkeutta esittääkseen Helena-äidilleen suuren kysymyksen. 

Helena järjestelee Pandoraa kuntoon tuleville kesävierailleen. Talo puutarhoineen herättää ihania muistoja, mutta pittoreski idylli kätkee myös salaisuuksia. Kun Helenan ensirakkaus vuosien takaa ilmestyy paikalle, hän ei voi enää ohittaa kysymyksiä menneisyydestään. Pandoran lipas on avattava, vaikka se tuhoaisi hänen perheensä. 

Oliivipuu on kertomus perheestä, ystävistä ja rakastetuista, paahteisista päivistä ja vanhan oliivipuun varjoissa viihtyvistä salaisuuksista. Lucinda Riley avaa hurmaavalla tavalla näkymän mieheksi kasvavan pojan sydämeen. Se on puhdasta kultaa. 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523762060
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.