Perhosten huone

Riley, Lucinda

Lukijoiden sydämet valloittaneen menestyskirjailijan uutuusromaani on täydellinen lukuherkku kesään 

Lucinda Rileyn uutuusromaani Perhosten huone kätkee sisäänsä monta unohtumatonta henkilöhahmoa, kihelmöiviä juonen käänteitä, rakkautta sekä salaisuuksia, joiden ei koskaan pitänyt paljastua. 

Seitsemääkymmentä ikävuotta lähestyvä Posy Montague asuu Suffolkin maaseudulla viehättävässä Admiral Housessa. Sen puu-tarhassa hän on lapsena lentänyt keijun mielikuvitussiivin ja metsästänyt perhosia isänsä kanssa, sen suojissa hän on kasvattanut poikansa Samin ja Nickin aikuisiksi miehiksi. Vaan nyt talovanhus on murenemassa käsiin. On tullut aika myydä Admiral House. 

Kotitalon myynti tuottaa luopumisen tuskaa ja perheen sisäiset asiat nakertavat Posyn mieltä, mutta huolten sävyttämiin ajatuksiin läikähtävät yllättäen nuoruusmuistot, kun Posy tapaa vanhan tutun vuosikymmenten takaa. Tosin Posylla ei ole aavistustakaan siitä, millaisen sydäntä särkevän salaisuuden avaimet tällä on taskussaan.  

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789523761926
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.