Vaimovallankumous

Kilkku, Elina

Naimisiin? Ei kiitos!
Romanttisten komedioiden stereotypiat saavat kyytiä Elina Kilkun riemastuttavassa romaanissa Vaimovallankumous. 

Anni Suvilahden ylettömän ihana kumppani Mika on järjestänyt ikimuistoisen 10-vuotispäivän pariskunnan yhdessäolon kunniaksi. Mika on huomioinut Annin rakkauden romanttisiin komedioihin ja tehnyt Helsingistä New Yorkin, romanttisten komedioiden pääkaupungin, jonka huolellisesti valittuihin kohteisiin hän on järjestänyt klassikkoelokuvien kohtauksia muistuttavia yllätyksiä. Juhlapäivän huipennukseksi Mika kosii Annia. Anni sanoo ei. 

Tästä vastauksesta alkavat ensin helvetilliset tunnontuskat, mutta ihmisen, ja jopa kosinnasta kieltäytyneen naiseläjänkin, onneksi on ystäviä, jotka nostavat nenän vedenpinnan yläpuolelle ja jotka kutsuvat kyläilemään kotikaupunkiinsa - New Yorkiin! 

Elina Kilkun tavaramerkkejä ovat reippaan railakas, absurdiksikin paisuva huumori, yhteiskunnallisesti terävä silmä ja luja luottamus ystävyyden kantavaan voimaan. Vaimovallankumous pohjautuu suosittuun, samannimiseen Storytel Originals -äänikirjasarjaan.  

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523761094
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.