Tricetratops ja muut sarvinaamadinosaurukset

Egerkrans, Johan

Mestarikuvittajalta uusi toivekirja dinosaurusfaneille

Mahtava Triceratops sarvineen ja niskapanssareineen on dinosauruksista tunnetuimpia. Se ei kuitenkaan ollut ainoa sarvinaamainen dinosauruslaji.
Toinen toistaan huomiota herättävämpiä sarvinaamadinosauruksia oli useita. Upeasti kuvitettu kirja kertoo, millaisia ne olivat ja miten ne miljoonia vuosia sitten kehittyivät. Jokaista sarvinaamaa verrataan ihmisen kokoon. Kerrotaan milloin ja missä ne elivät, mitä ne söivät, ja mitkä niiden tunnusmerkit olivat.

Johan Egerkrans on tukholmalainen kuvittaja, joka työskentelee kirjojen, elokuvien ja pelien parissa. Häntä kiehtovat erityisesti taruolennot, fantasiahahmot ja muinaiset eläimet. Suomeksi Egerkransilta ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Pohjoismaiset taruolennot, Pohjoismaiset jumalolennot, Kuolemattomat hirviöt, Kaikkien aikojen dinosaurukset, Lentoliskot ja merihirviöt sekä T-Rex ja muut tyrannosaurukset.

 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523754218
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L 85.22
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lapset luonto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.