Jäljittäjä
Ei saatavilla

Jäljittäjä

Coben, Harlan

Toimintatrillerin ja psykologisen trillerin koukuttava liitto 

Mies nimeltä Wilde on täydellinen arvoitus - myös itselleen. Hänet löydettiin pienenä poikana metsästä, missä hän oli elänyt yksin ja omin neuvoineen ilman minkäänlaista muistikuvaa menneisyydestään tai perheestään. 

Nyt kolmekymmentä vuotta myöhemmin Wilde ei edelleenkään tiedä, kuka hän on ja mistä tulee. Wilden ensimmäinen kasvatusäiti, kuuluisa asianajaja Hester Crimstein, on yksi niistä harvoista, joihin hän pitää yhteyttä. 

Hester on saanut kuulla, että koulukiusattu tyttö on kadonnut. Hän kääntyy Wilden puoleen ja pyytää tätä käyttämään poikkeuksellisia jäljitystaitojaan tytön löytämiseksi. 

Kun toinenkin nuori katoaa ja vanhemmat saavat lunnasvaatimuksen, on ilmeistä, että kyseessä on jotain paljon suurempaa kuin pikkukaupungin teinien temppuilu. 

Valtaa pitäviä suojellaan silloinkin, kun heillä on salaisuuksia, jotka voivat tuhota miljoonien elämän. Salaisuuksia, jotka Wilden on paljastettava, ennen kuin on liian myöhäistä. 

Jäljittäjä nousi heti ykköseksi New York Times -bestsellerlistalla ilmestymisensä jälkeen keväällä 2020. 

Kriitikoiden ja suuren yleisön pyynnöstä Coben kirjoittaa parhaillaan jatko-osan Jäljittäjän päähenkilölle Wildelle. 

Netflix on julkaissut ja julkaisemassa lisää tv-sarjoja useista Cobenin trillereistä, mm. The Stranger ja The Innocent. 

Cobenilla on useita tv-sarjahankkeita myös Applen, Amazonin, IMDbin ja MGM Internationalin kanssa. 

”Kun suuri paljastus tapahtuu, se on tavallisesti tarinan loppu. Mutta Coben on siinä vaiheessa vasta päässyt vauhtiin. Juoni kaartaa niin odottamattomiin suuntiin, ettei paraskaan trillerifani kykene arvaamaan, mitä yllätyksiä kirja tarjoaa loppuun asti. Cobenin nimi kirjan kannessa on edelleen laadun tae.” - Jeff Ayers, Associated Press 
Amerikkalainen Harlan Coben on yksi maailman menestyneimmistä trillerikirjailijoista. Hänen kirjojaan on käännetty 43 kielelle, ja niitä on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta. Hänen viisi viimeistä romaaniaan ovat kaikki olleet New York Timesin bestsellerlistan ykkösiä, ja jokainen on noussut ko. listalle. 

Kustantaja: Minerva
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523753082
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.